Beauty Getest

De Glossybox van december

De laatste Glossybox van dit jaar is natuurlijk een feestelijke. Om jezelf, of iemand anders cadeau te doen!

Om de feestvreugde te verhogen is de Glossybox dit keer zilver, in plaats van roze. Mooi om te bewaren! Ook de inhoud mag er zijn, met speciaal voor de feestdagen 2 extraatjes, een mini Elixir Ultime van Kérastase (bijzondere wonderolie voor je haar, wij zijn er dol op) en een testertje Azzaro Chrome, een lekkere geur voor de heren.

Hiernaast vind je natuurlijk weer, zoals je gewend bent, 5 producten in de Glossybox. Deze maand ontvingen wij mini’s van Biotherm (Aquasource Nuit, een heerlijk hydraterende nachtverzorging) en Swarovski, in de vorm van een prachtige miniatuur van de eerste geur van dit mooie merk, Aura. Net zo chique als de juwelen, echt iets voor de feestdagen!

Dit keer troffen we niet minder dan 3 fullsize producten in onze Glossybox aan, en ook nog eens bijzonder leuke. Zo zijn ze dol op de Glossybox by Kryolan Blusher in de tint Glossy Pink, precies de juiste kleur om dat lekkere gezonde blosje op je wangen te toveren. Ook leuk: de Graffiti Crackle nagellak van Golden Rose. Alhoewel de crackle hype al iets op zijn retour is, vinden we deze gouden glittervariant wel weer erg leuk, zeker over een mooie bruine of oranje basis. Feestelijk chique!

Het laatste product komt van Anatomicals, en is er eentje dat je tijdens deze drukke feestmaand goed kunt gebruiken. ‘The Showering Inferno’ heet het, een douchegel waaraan o.a. pepermunt olie is toegevoegd. Moeite met wakker worden na een avondje feesten? Douche met deze ultraverfrissende gel, en je bent klaar voor een nieuwe dag!

Fan geworden van Glossybox? Op www.glossybox.nl kun je hem voor 14,95 euro per maand bestellen.