Beauty Getest

De Glossybox van augustus!

‘Sunkissed’ is het thema van de Glossybox van deze maand. En dat betekent een hoop mooie producten om het zomerse gevoel lekker lang vast te houden.

Wij doken in de Glossybox van augustus, en haalden er weer de mooiste en fijnste producten uit. Neem nu de lipgloss van Bellapierre, en merk dat we nog niet kenden. Een fijne, niet plakkerige gloss die je lippen ook nog eens goed verzorgt. Met een losse verkoopprijs van 15 euro alleen al voor deze lipgloss, heb je de kosten van de Glossybox er meteen al uit!

Maar het wordt nog beter. Ook de Azulen Paste van Dr. Eckstein zit er in een fullsize verpakking in, waar je in de winkel al meer dan 10 euro voor neertelt. Deze bijzondere pasta is er speciaal om puistjes de kop in te boren en andere (rode) oneffenheden als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Wij probeerden het uit, en dit product op basis van o.a. zinkoxide werkt perfect!

Dat was het dan zeker, qua fullsize producten? Mis! Ook de Facial Spritz van Anatomicals, met een losse verkoopwaarde van 8,30 euro vind je in deze box. Ideaal voor warme dagen, om even snel je gezicht te verfrissen, hydrateren en kalmeren. Ook geschikt om na het opbrengen je make-up te fixeren of juist wat minder poederachtig te maken.

Naast deze heerlijke producten, die de Glossybox deze maand wel héél erg zijn geld waar maken, vind je in de box ook nog een Smile kit van Prodent en Zendium, handige mini tandpasta en mondwater om te bewaren in je beautycase: altijd handig als je op vakantie gaat. Tenslotte is er nog de combi van Naomi Campbell. Van haar nieuwe geur ontvang je 50 ml shower gel en sample Eau de Toilette.

Het is iedere maand weer een verrassing wat je in de Glossybox aantreft. Deze maand durven we wel te stellen dat je meer dan waard voor je geld krijgt, in de vorm van drie fullsize producten en handige mini’s. Producten die iedereen wel kan gebruiken! Meer informatie, of een Glossybox bestellen? Check www.glossybox.nl.