Beauty Favourites Getest

De Glossybox van april

Deze week werd hij bezorgd, bij ons en bij al die abonnees: de nieuwe Glossybox! Het concept mag zo langzamerhand bekend zijn: Glossybox, dat is maandelijks voor maar 12,50 euro de mooiste, nieuwste, fijnste, verrassendste beautyproducten in een mooie doos. Wat zit er deze maand in?

De inhoud kan per persoon verschillen, en is gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren. In onze box zaten dit keer 5 fijne producten om de lente in stijl door te komen. Merken en producten die we al kenden, maar ook nieuwe ontdekkingen. Dat is het fijne van Glossybox, je kunt nieuwe producten uitproberen, en maakt kennis met nieuwe merken zonder je daar arm aan te betalen.

De Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Shock Mascara is een mascara van het soort dat je zelf vanwege zijn prijs (30,48 euro) misschien niet direct durft te kopen. In de Glossybox van deze maand vind je een prachtige mini-verpakking, zodat je hem uitgebreid kunt proberen. En wij weten vrij zeker dat er heel wat dames zijn die daarna naar de winkel rennen om een fullsize aan te schaffen, want deze mascara is echt spectaculair!

Heel blij werden we van de Essie nagellak. Een flesje kost normaal 9,99 euro, dus alleen daarmee heb je je Glossybox er al bijna uit qua kosten. Wij ontvingen de prachtige tint Canyon Coral, supertrendy dit voorjaar! Omdat nagellak het veel mooier doet op verzorgde handen, viel ook de mini-verpakking H2O Spa Hand&Nail Cream in de smaak. Een klein tubetje, ideaal voor in je handtas, dat je handen direct een boost geeft als ze droog zijn.

Ons haar kunnen we (1 keer, mini-verpakking) verwennen met Indola – Innova Repair Rinse-Off Treatment. Een verzorgend masker dat beschadigd haar een flinke oppepper geeft. De geursamples van de zeer exclusieve geuren van Robert Piguet (zijn parfums kosten 125 euro per stuk) laten ons ruiken dat je parfums en Parfums hebt. Deze geuren zijn absoluut Parfums met een hoofdletter P, en de samples perfect om te bewaren voor een bijzondere gelegenheid.

Ook deze maand heeft Glossybox weer een box samengesteld met veel verschillende producten voor bijna heel je lichaam. Veel mini’s dit keer, maar dan wel van exclusieve en veelal prijzige merken. Leuk om daar op deze manier kennis mee te maken! De Glossybox van deze maand is al uitverkocht, maar via www.glossybox.nl kun je je natuurlijk wel alvast abonneren, en zo de box van mei ontvangen. We zijn nu al benieuwd wat daar in zal zitten!