Beauty Getest

De Glossybox van april

Producten om de lente goed mee te starten, dat is deze maand het idee achter de Glossybox. Wij pakten hem weer met veel plezier uit.

Iedere maand kennismaken met nieuwe producten, van merken die je al kende maar nog nooit kocht, of zelfs nog volledig onbekend waren voor je. Het Glossybox concept is en blijft een leuke manier om nieuwe merken en producten te leren kennen. En dit keer is dat wel heel bijzonder, want de miniverpakking Advanced Génifique die je in de box aantreft is een exclusief voorproefje voor Glossybox abonnees.

Dit vernieuwde, luxe serum van Lancôme is namelijk nog niet in de winkels te koop, maar in een luxe mini-verpakking wel opgenomen in de box. De verpakking van 7 ml gaat, omdat een serum zo zuinig in gebruik is, best lang mee, zodat je goed kunt testen of dit product voor jou geschikt is. Een fullsize verpakking van 30 ml kost tenslotte ruim 70 euro, dus dat koop je niet zo maar!

Maar er is natuurlijk meer. Ook Biotherm maakt ons deze maand blij, met een duo mini verpakking Aquasource BB Cream. In 2 verschillende tinten, zodat je rustig uit kunt proberen welke het beste bij je past: licht beige of donker goud. Slim en handig!

Ook in de smaak vielen het leuke nagellakje van Mavala in een mooie pastel, het kleine flesje Creative Extreme Hold Hairspray van Toni&Guy (mooi voor in de vakantiekoffer!) en de mini verpakking Aromatic Blends Skin-Softening Body Cleanser van Kiehls.

Veel handige mini’s van dure producten dit keer, die je op deze manier rustig en uitgebreid kunt testen alvorens al dan niet het fullsize product aan te schaffen. Een Glossybox waar we wederom blij mee zijn! Je kunt hem de rest van de maand april nog bestellen via www.glossybox.nl, waar je natuurlijk nog veel meer informatie vindt.