Beauty Getest

De geuren van essence

Als essence nieuwe producten introduceert dan weet je 1 ding zeker: ze zijn trendy én betaalbaar. Dat geldt ook voor de nieuwe geurlijn, die wij alvast voor je probeerden.

Essence introduceert in totaal 6 nieuwe geuren, waarvan er 4 vast in het assortiment komen. Twee geuren (‘like a walk in the summer rain’ en ‘like a first day in spring’) zijn in de maanden juni en juli als limited edition verkrijgbaar. Deze geuren hebben wij helaas nog niet kunnen proberen.

Like a trip to New York

Een fruitige, vrolijke geur die je energie geeft. Citrusachtig, maar niet te scherp door een vleugje amber. Een geur voor iedere dag, die wonderen doet voor je humeur.

Like a new love

Een zachte, romantische geur, met allerlei geurnoten waar we dol op zijn: chocolade, vanille, musk, maar ook bloemen en fruit. Behoorlijk aan de zoete kant, maar toch een tikkie pittig naarmate je hem langer draagt.

Like a girl’s night out

Energiek, sprankelend en verwachtingsvol. Een geur die alle kanten op kan, en opvalt door zijn sterke fruitaccenten. Een opvallende geur met een bite.

Like a day in a candy shop

Onze favoriet! Zoet en fris, met het zachte van vanille en pittige van musk. Een geur om, net als zijn naam, op te eten!

Alle geuren zijn verkrijgbaar in een 50 ml flacon (6,99 euro) en een 10 ml meeneemverstuiver (2,99 euro) bij Kruidvat en Trekpleister. Prettig betaalbaar en toch prima van kwaliteit: precies zoals we van essence gewend zijn.