Beauty

De feestlook van Bourjois

De feestlook van Bourjois is dit jaar opgebouwd rondom een nieuwe oogschaduwcollectie, Color Edition 24H. Wij bekeken deze leuke kleurtjes eens goed!

Een oogschaduw die 24 uur blijft zitten. Niet dat je je make-up over het algemeen zo lang laat zitten (ermee slapen is echt geen goed idee tenslotte), maar toch, de belofte van Bourjois is veelbelovend.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: die 24 uur hebben we niet uitgeprobeerd. Wij zijn eigenlijk al blij als een make-up product 12 uur haalt, da’s meestal ook wel voldoende. Color Edition 24H past zeker in het rijtje langhoudende producten, en blijft beter zitten dan menig oogschaduw. Hoe lang dat de precies is hangt natuurlijk af van hoe vet of juist droog je huid is en hoe dik je het product hebt aangebracht.

Het grappige is dat de oogschaduw in het potje hard is, maar eenmaal op je huid heel makkelijk te verwerken is. Gebruik niet teveel, zeker als je wilt dat het lange tijd goed blijft zitten, want overschot gaat onvermijdelijk in de lijntjes op en rond je ooglid zitten. Met de verschillende lichte en donkere kleuren in het assortiment is het leuk combineren en experimenteren, de kleurechtheid is enorm, en het effect dus intens. Leuk om een gedurfde look mee te maken tijdens de feestdagen! Er zijn in totaal 6 tinten, te koop voor 11,99 euro per stuk.

bourjoiscolorediton24russian

De oogschaduws combineer je met de nieuwe tinten Color Boost Lipcolor (de paarse Plum Russian moet je echt proberen!) en 1 Seconde Vernis. Kleurrijk de feestdagen door, dat gaat wel goed komen!