Beauty Getest

De feestelijke colors van Yves Rocher!

Speciaal voor de feestdagen introduceert Yves Rocher een feestelijke make-up collectie. Prachtige producten, zowel om te zien als in gebruik.

Tijdens de feestdagen kan er net wat meer qua make-up. Goud en glitter kunnen prima, en ook de kleuren mogen wat intenser zijn. Dat zie je terug in de collectie, die zeer compleet is: van oogpotlood tot eyeliner, van vloeibare goudglans tot lipgloss en van bronzing poederparels tot oogschaduw.

Ideaal om meteen de juiste tinten voor je ogen te pakken te hebben is het Eyeshadow trio (14,90 euro). Hierin vind je een combinatie van intense, matte tinten (paars en blauw) en parelmoer goud, voor de feestelijke accenten. Met het handige duo oogpotlood (5,90 euro, verkrijkgbaar in 2 varianten) kun je twee kleuren combineren, of op Tweede Kerstdag net een andere twist geven aan je oogmake-up dan op Eerste Kerstdag.

Welke kleur draag je op je nagels, tijdens de feestdagen? Het is misschien een traditioneel inkoppertje, maar wij gaan voor de mooie glittergroene variant (3,30 euro). Vind je dat iets te uitgesproken kun je ook voor een wat neutralere tint gaan. En het mooie is: dankzij de kleine verpakking hoef je je niet schuldig te voelen als je dit nagellakje alleen tijdens de feestdagen gebruikt!

Yves Rocher heeft een mooie, feestelijke collectie neergezet, met producten die gecombineerd met neutralere kleuren ook na de feestdagen nog prima te gebruiken zijn.