Beauty

De Beauty travelset van Cattier-Paris

Beautyproducten in miniatuur vorm: in deze tijd van het jaar kun je ons nergens blijer mee maken. Ook Cattier-Paris heeft handige reissetjes!

Omdat je niet teveel wilt meeslepen. Omdat je je beautyproducten in je handbagage in het vliegtuig mee wilt nemen. Of gewoon omdat je het leuk vindt om op reis eens andere producten te gebruiken dan thuis: de redenen om mini-verpakkingen aan te willen schaffen zijn eindeloos. En in de zomer zijn ze lekker goed verkrijgbaar.

De Beauty travelset van Cattier-Paris behoort zeker tot onze favorieten. In deze set vind je namelijk écht die producten die je graag meeneemt op vakantie. Perle d’Eau reiniger, een product zeer mild is voor je huid, maar ondertussen wel je make-up grondig verwijdert, Elixir Végétal dagcrème en het Roze klei masker, om je gezicht na een dagje in de zon een extra verzorgingsboost te geven.

De producten van Cattier-Paris zijn biologisch, en bevatten geen onnodige toevoegingen. Fijn voor jou, en voor het milieu. En voor je portemonnee ook trouwens, dit leuke setje kost maar 8,99 euro.