Beauty

Davidoff Adventure

Een beetje zonde is het wel. Hoeveel goede, nieuwe geuren Davidoff ook op de markt brengt, uiteindelijk is het nog steeds Cool Water dat in grote getalen (en tegen absurd lage prijzen) over de toonbank gaat. Is deze geur nu echt zoveel beter dan zijn opvolgers, of is hier gewoon sprake van ‘op safe spelen’ en/of Hollandse zuinigheid?

Met Davidoff Adventure, een nieuwe geur voor mannen die vanaf deze maand in de winkels ligt, proberen zij het opnieuw. En, als je naar kwaliteit kijkt, wederom met succes. De geur ‘heeft bite’ en valt op door haar kruidige, houtachtige hart. Ook de flacon, gebaseerd op een avontuurlijke veldfles, is helemaal in orde, om over promotie boegbeeld Ewan McGregor maar te zwijgen.

Ook de prijs, de Eau de Parfums beginnen bij 45 euro, is prima gekozen. Niet onbereikbaar duur, maar ook weer niet zo goedkoop dat Adventure binnen no-time in het schap van de actiedrogist zal liggen. Of het (in Nederland) een succes zal worden? We durven het niet te zeggen, maar hopen het van harte. De Nederlandse man is na velen jaren Cool Water wel eens toe aan wat pittigers!

Davidoff Adventure is o.a. te koop via Drogisterij.net.