Beauty

Daisy Marc Jacobs Twinkle Editions

Daisy Marc Jacobs Twinkle

Zitten we klaar voor de nieuwe limited editions van Marc Jacobs? Twinkle is dit jaar het motto!

Traditie

Het is een ware traditie geworden: ieder jaar verschijnt er een nieuwe limited edition van de succesgeur Daisy van Marc Jacobs. En dat is goed nieuws, zeker voor verzamelaars, want als er één geur ieder jaar een nieuwe flacon verdient dan is dat Daisy Marc Jacobs wel. Niet omdat de originele fles niet mooi is, nee, het tegenovergestelde juist. Daisy is misschien wel de meest herkenbare geur van de afgelopen jaren, en daar speelt de speelse dop met bloemblaadjes een enorm grote rol in.

Twinkle

Dit jaar krijgen Daisy, Daisy Eau So Fresh en Daisy Dream een ‘Twinkle-jasje’. Door de paarse flacons met gele en gouden accenten zijn de geuren op en top zomers geworden, de zon schijnt je via de dop zowat tegemoet!

Daisy Marc Jacobs Twinkle

Ook de geuren zijn dit jaar extra zomers. Wij probeerden Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Twinkle Edition, waarin framboos, viooltjes, wilde roos en crème de cassis er alles aan doen om jou een zomers gevoel te geven. En dat doen ze goed: zelfs op een sombere winterse dag draag je met dit parfum een vleugje zomer bij je. De geur is goed ‘houdbaar’: hij vervliegt niet snel, en lijkt gedurende de dag steeds ‘voller’ te gaan ruiken. De zomer moet nog beginnen, zelfs de lente laat nog even op zich wachten, maar het lijkt erop dat wij onze favoriete zomergeur van 2018 al hebben gevonden!

Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Twinkle Edition is vanaf eind februari te koop, en heeft een adviesprijs van €75,55.