Beauty

Daisy Marc Jacobs Kiss Editions

Daisy Marc Jacobs Kiss

Je hebt varianten op bekende geuren waar we niet warm of koud van worden, en uitvoeringen waar we intens gelukkig van raken. De Daisy Marc Jacobs Kiss Editions vallen duidelijk in de laatste categorie.

Daisy Marc Jacobs

De fans van Marc Jacobs hebben vast alle flesjes in huis. Het origineel, Daisy Marc Jacobs, maar ook de succesvolle opvolgers, zoals Daisy Dream Marc Jacobs. Gewoon, omdat ze stuk voor stuk zo lekker zijn, maar zeker ook omdat de flacons, met de herkenbare bloemen, plaatjes zijn om naar te kijken. Wil je je collectie graag compleet houden, dan hebben we slecht nieuws voor je portemonnee: er komen nu niet minder dan drie nieuwe varianten in de winkels te liggen.

Daisy Marc Jacobs Kiss

Denk aan Daisy Marc Jacobs, Daisy So Fresh en Daisy Dream. En voeg dan wat roze toe. In de flacon, maar ook in de geur. Je ziet, en ruikt, het verschil. Zoeter, zachter, fruitiger. Alsof de bekende geuren hals over kop verliefd zijn geworden!

Dat zijn de Daisy Marc Jacobs Kiss Editions. De bekende geuren zijn in een roze jasje gestoken. Herkenbaar, maar tegelijk compleet anders. Wij probeerden Daisy Marc Jacobs Kiss Edition, geïnspireerd op de eerste Daisy geur, en waren direct om. Ja, het origineel is heerlijk, maar wow, deze geur maakt ons extra blij. Een beetje extra romantiek, meer fruit en bloemen, met een stevig, romig hart dat ervoor zorgt dat de geur geen niemendalletje wordt.

Daisy Marc Jacobs Kiss

Roze!

Ook de flacon heeft een roze make-over ondergaan, en sluit perfect aan bij de Kiss editions. Je herkent de flacon van de originele geur er direct in, maar hij lijkt nu te blozen. De flacons van de andere twee Kiss varianten, Eau So Fresh Kiss en Daisy Dream Kiss hebben we zelf nog niet in handen gehad, maar na het zien van de foto’s hebben we slecht nieuws voor de portemonnee van de verzamelaars: ook deze mogen echt niet in je collectie ontbreken.

Kopen!

De Daisy Marc Jacobs Kiss Editions zijn vanaf februari te koop, de adviesprijzen bedragen €73,33 per stuk voor Daisy Marc Jacobs Kiss en Daisy Dream Marc Jacobs (50 ml), de flacon van Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh is 75ml en kost €75,56.