Beauty

Daisy Marc Jacobs Delight Edition

Het voorjaar staat voor de deur! De tijd van bloemen, liefde, frisheid en zon. De tijd voor de nieuwe limited editions van Marc Jacobs!

Al sinds de introductie van Daisy staat de geur van Marc Jacobs bovenaan het verlanglijstje van menig vrouw. Niet alleen de geur, maar zeker ook de flacon is een schot in de roos. De schattige bloemblaadjes op de dop maken je iedere dag opnieuw vrolijk, net als de geur zelf natuurlijk.

Op de originele geur zijn al een aantal limited edition varianten verschenen, en dit voorjaar is dat niet anders. Daisy Delight en Daisy Delight Eau So Fresh, zo heten de nieuwe tijdelijk verkrijgbare varianten. De Eau So Fresh zit in de wat hogere flacon, en is weelderig en fruitig.

marcjacobsdaisydelight1

Wij bekeken zelf Daisy Delight, in de lage flacon, ‘een stralend boeket van vers geplukte bloemen’. En dat is geen woord teveel beloofd! Alsof je een bloemenwinkel in bent gelopen, en daar de allerlekkerste, meest verse en intens geurende bloemen hebt uitgezocht. Een wat uitbundigere variant op de originele Daisy geur, met o.a. rode appel die voor wat extra frisheid zorgt.

Een echte voorjaarsgeur, die de bloemen bijna hun knop uit lijkt te kijken. Wil het zonnetje nog niet erg doorbreken, heb je geen verse bloemen bij de hand, geen zorgen: Daisy Delight geeft je precies hetzelfde gevoel! De verkoopprijs van deze Eau de Toilette (50 ml) bedraagt 61,06 euro.