Beauty

Dag der Badderkunst!

In bad ga je normaal gesproken om te relaxen, maar vandaag zal er moeten worden gewerkt! Nou ja, een beetje dan. Lush heeft 5 oktober uitgeroepen tot Dag der Badderkunst, en biedt natuurlijk dé producten aan om jouw badkuip in een kunstwerk te veranderen.

Zo gingen wij aan de slag met de Fizzbanger Bath Ballistic (4,95 euro). Deze bruisbal is meer dan een bruisbal, je kunt het beter een toverbal noemen! Er is gebruik gemaakt van verschillende kleuren en texturen (een mix van Bubble Bar Slice en originele Bath Ballistic). Zodra je de Fizzbanger in je bad gooit breken de opvallende kleuren uit het hart van de bal zo door de buitenkant heen, een explosie van kleur is het gevolg. Daar kun je lekker mee aan de slag, je kunt bijvoorbeeld net als wij een soort vuurpijl maken, die bijna levensecht wordt door de geluidseffecten die de Fizzbanger ook nog eens bevat. Alsof je in een bad vol knetterend vuurwerk stapt!

Andere Bath Ballistics waarmee je ongekende effecten in je badkuip krijgt zijn Twilight (5,25 euro), waar roze en blauw tot paars samensmelten, de ‘vuurbal’ Dragon’s Egg (5,25 euro) en Mrs Whippy (4,65 euro), een aardbeienijsje voor in de badkuip! Allemaal te koop bij Lush, ook online via www.lush.nl.