Beauty

Contouring met essence

essence contouring

Hoera voor essence! Wat maken ze ons leven makkelijk, met hun handige contouring eye shadow set en contouring eye pencil.

Snel, snel snel!

Je kent het wel. Haast. Vooral ‘s morgens vroeg. En heus wel zin hebben hoor, om je make-up mooi te doen, maar gewoon geen tijd. Geen tijd om na te denken welke kleuren goed bij elkaar passen, en hoe je je ogen optisch uit de slaapstand krijgt.

Speciaal voor dat soort ochtenden, waarop experimenteren en lekker uitgebreid ‘make-uppen’ er niet in zit, heeft essence nu de perfecte oplossing. Voor je ogen althans…

Contouring!

Als je je ogen wilt laten spreken, gaat het om het spelen met licht en donker. Met een lichte kleur laat je je ogen stralen, terwijl de donkere kleur zorgt voor strategische schaduw, zodat je ogen groter lijken. Alles wat je daarvoor nodig hebt zijn twee kleuren, een lichte en een donkere, uiteraard, die goed bij elkaar passen.

Die heeft essence nu samen gebracht in hun contouring eye shadow set (€2,59). Hij is er in vier combinaties, zodat je de kleur kunt kiezen die het best bij je ogen past, en op de achterkant staat nog eens goed beschreven hoe je de kleuren gebruikt. Ideaal voor een snelle, altijd goed make-up.

Gehecht aan je oogpotlood? Ook die is er nu in een contouring uitvoering. Het contouring eye pencil bestaat eveneens uit een lichte en een donkere kleur, waarbij wij aanraden de lichte kleur aan de binnenkant van je bovenste ooglid te gebruiken, en de donkere kleur aan de buitenste hoek. Wil je je ogen extra laten spreken, dan gebruik je de donkere kleur ook onder je onderste wimpers. Zie je er moe uit, en wil je een frisse look gebruiken? Dan kies je daar juist voor de lichte kleur.

Dit handige potlood kun je ook gebruiken om je gehele ooglid mee te kleuren, als een oogschaduw (lekker makkelijk en compact voor op reis!), en de lichte kleur doet het ook prima als highlighter. Ook de essence contouring eye pencil kost maar €2,59.