Beauty

Colour Pigments van UNG Cosmetics: laat je creativiteit de vrije loop

UNG Cosmetics Colour Pigments

Ben je dol op echte kleur, op intense pigmenten? Experimenteer je graag met make-up en ben je niet vies van een beetje glitter? Dan zijn de Colour Pigments van UNG Cosmetics echt iets voor jou.

Hoe gebruik je de Colour Pigments?

Colour Pigments zijn feitelijk de puurste vorm van make-up die je zal vinden. Het gaat hier enkel en alleen om de kleur, om de pigmenten. Deze worden doorgaans gebruikt om make-up producten hun kleur te geven, maar zijn ook prima geschikt om zelf mee aan de slag te gaan.

De pigmentpoeders zitten in handige buisjes met een kleine opening. Strooi wat op je hand of tik een klein beetje op een kwastje, en ga ermee aan de slag. Begin bijvoorbeeld eens met het aanbrengen als oogschaduw, dan kun je wat aan de textuur en de mogelijkheden wennen. Je zal zien dat het effect van een heel klein beetje poeder al heel intens is. Breng het aan met een droge kwast voor een mooi, helder effect. Of gebruik een nat kwastje, als je de kleur nog intenser wil maken. Je kan het natuurlijk ook combineren: met een droge kwast een lichte basis aanbrengen, en met een nat kwastje wat donkere accenten. Dat bepaal je helemaal zelf, want deze poeders zijn bovenal prima geschikt om heerlijk mee te experimenteren.

UNG Cosmetics Colour Pigments

Overal waar je maar wilt stralen

De pigmentpoeders doen het niet alleen goed als oogschaduw. Er zijn 22 kleuren te koop (18 euro per stuk), die je kunt gebruiken hoe je ze maar wilt. Zo gebruiken wij de tint ‘Pinkish’ al als blush, maar ook als lipgloss. Eerst een transparante lipgloss aanbrengen, wat poeder eroverheen en klaar: heel gaaf en shiny effect. Ook kun je de pigmenten rustig over net aangebrachte nagellak strooien of door je haar. Doe er even wat haarlak overheen om te voorkomen dat je een spoor van glitters achterlaat… tenzij dat juist je doel is natuurlijk.

UNG Cosmetics maakt van make-up op deze manier een feestje. Er is altijd wel een reden om te shinen, of om simpelweg creatief aan de slag te gaan met je look. Het is jouw feestje, maak er wat moois van!