Beauty Culinair Fashion Favourites Featured

Coca-Cola light: Get Glam

Heb je ze al gezien, de nieuwe limited edition Get Glam Coca-Cola light blikjes? Dit zijn niet zomaar blikjes, dit zijn fashion statements!

Elk van de drie blikjes heeft zijn eigen karakter, een eigen gevoel voor fashion en beauty. Dat zie je terug in de gezichten die je ‘en profil’ op de verschillende blikjes ziet. Ga je voor de romantische look met moderne bloemen en roze lippen, ben je een echte fashionista met knalrode lippen of ga je voor de rockchick look, met zebrapatroon en opvallend oranje lippen? Bij ieder blikje hoort een personage, Bernadette, Eleanor en Irene, die je ook in de tv-spotjes terugziet.

Extra leuk is het dat bij elk van deze karakters een make-up look is samengesteld. Benefit Cosmetics zorgde voor de juiste cosmeticaproducten, waarmee je precies de look van jouw favoriete karakter kunt creƫren. En nog leuker wordt het natuurlijk als je de producten die bij deze look horen kunt winnen! Daarvoor ga je (t/m 31 maart 2012) naar coca-colalight.nl, waar je ieder uur een make-up kit van Benefit kunt winnen. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een vip fashion day van, waarop je samen met 2 vriendinnen met een fashioncheque van 1000 euro per persoon mag gaan shoppen met een personal stylist.