Beauty

ck one Red Edition

Ck one was jaren geleden revolutionair: een unisex geur, die zowel door mannen als vrouwen graag gedragen werd. Een kleine hype, razendpopulair.

De oorspronkelijke geur wordt nog steeds verkocht, en goed ook, maar er zijn ook al heel wat speciale edities verschenen. Hierin wordt juist wél onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen, en dus is ook de nieuwe ck one Red Edition er in twee versies. Wij probeerden de damesvariant.

Van alle varianten op ck one die we in de jaren geroken hebben, komt deze op het eerste gezicht het dichtst bij de oorspronkelijke geur in de buurt. Ruik je wat langer, en wat beter, dan vallen toch vooral de verschillen op. De Red Edition is fruitig, met watermeloen, bloemig, maar ook zacht, met muskus. Een bijzondere combinatie, heel fris en energiek, natuurlijk weer verpakt in de bekende ck one flacon.

Stiekem vinden we het best jammer dat bij de speciale edities van het unisex concept wordt afgestapt. Tegelijkertijd geeft het de parfumeurs de ruimte bijzondere geuren te ontwikkelen, die dichtbij het oorspronkelijke ‘frisse en stoere’ concept blijven, maar altijd met een bijzondere twist. Om dit voor mannen en vrouwen tegelijk te doen in één geur is bijna onmogelijk, dus het is ze vergeven. Wij genieten van weer een bijzondere interpretatie van deze all time favourite!

De Eau de Toilette is er vanaf 37,22 euro (50 ml), de bijpassende body wash kost 13,89 euro.