Beauty Getest

ck one color: een nieuwe top make-up lijn!

Wie kent de geur niet? Ck one was zeker in de jaren ’90 dé geur, waar mannen en vrouwen warm voor liepen. Deze maand wordt de ck one color make-up lijn geintroduceerd. Zal het net zo’n hit worden als de geur?

Aan het design van de producten zal het niet liggen. De ‘cleane’, minimalistische look kan ons absoluut bekoren. De nadruk ligt zichtbaar op het product zelf, waardoor je bijvoorbeeld bij de meeste producten al in de verpakking de kleur van het product goed kunt zien.

Ook fijn: de omvang van het productassortiment. Direct bij introductie zijn er al 19 verschillende producten, in niet minder dan 136 kleuren. Voor ieder moment, voor ieder persoon dus. De collectie is onderverdeeld in 3 groepen.

Look real, define yourself & add intensity

De basisproducten vind je onder de noemer ‘Look real’. Concealer, foundation, pressed powder én een 3-in-1 Face Make-up, waarin een serum, primer en foundation zijn samengebracht zorgen voor een prima basis.

Define yourself draait om het benadrukken van je sterke punten. Je vindt in deze categorie o.a. een mascara, eyeliner, skin illuminator en cream + powder blush duo. Make-up producten waarmee iedereen op zijn eigen manier aan de slag kan, afhankelijk van je eigen wensen.

Met ‘Add intensity’ tenslotte maak je een statement. Opvallende kleuren, bijzondere accenten, alle producten die je nodig hebt om jouw look compleet te maken. Hierin vind je bijvoorbeeld verschillende oogschaduws, lipsticks, lipgloss en nail color.

Blijvertje!

Deze handige onderverdeling én het enorme gamma aan producten en kleuren zorgen ervoor dat ck one color zich absoluut kan meten met andere uitgebreide make-up merken. Wij probeerden een aantal producten persoonlijk uit, en waren direct enthousiast over de kwaliteit, vormgeving en ‘echtheid’ van de kleuren: what you see is what you get.

De verkoopprijzen lopen uiteen van 12 euro voor de long wear + shine nail color tot 37 euro voor de color + treat lip kit, prima prijzen voor deze (semi) professionele producten. Je vindt ck one color sinds begin deze maand exclusief bij Douglas Kalverstraat in Amsterdam, vanaf januari 2013 komen daar nog meerdere Douglas parfumerieën bij.