Beauty

Christina Aguilera Unforgettable

Het getuigt van lef om je geur ‘Unforgettable’ te noemen: om echt onvergetelijk te zijn moet je wel met wat goeds komen. Lukt dat Christina Aguilera?

Er zijn weinig celebs die zo lang een goed lopende geurlijn kunnen voeren. Dat zegt iets, of het nu over de celeb of de geuren is. Christina Aguilera krijgt het voor elkaar, en bij eerdere geuren werden we blij verrast: prima kwaliteit! Met Unforgettable zet ze deze lijn voort.

De flacon is dit keer uitgevoerd in chique zwart, met het bekende kantpatroon en de kenmerkende vorm van de flacon die we van haar eerdere geuren kennen. De stoffen zwarte roos aan de bovenkant van de flacon kan eraf, en eventueel gedragen worden als een hip ringetje.

christinaaguileraunforgettable2

Voor de geur is gekozen voor sensualiteit en aantrekkingskracht, ultra vrouwelijk dus, en dankzij wat zware karakter prima voor de donkere dagen. In eerste instantie lijkt de geur wat zoet, door het toegevoegde fruit, maar al snel komt de ware aard boven. Cashmeran, vanille en Tonka Absolute, bijzondere warme, langhoudende geurnoten zorgen dat de geur gedurende de dag steeds lekkerder en ‘warmer’ wordt.

De Eau de Parfum is verkrijgbaar als 15, 30 of 50 ml, waarbij de kleinste maat de vriendelijke prijs van 19,99 euro heeft (30 ml kost €26,99, 50 ml € 36,99). Daarnaast zijn er ook een bijpassende Shower Gel, Body Lotion en Deodorant Spray. Mooie geur, perfect kerstcadeau!