Beauty Getest

Christina Aguilera Red Sin

Christina Aguilera heeft in Nederland meer succesvolle geuren dan songs op haar naam staan de afgelopen jaren. Met Red Sin lijkt zij dat nog een stukje verder uit te gaan breiden.

Aan de verpakking en de flacon zie je het meteen: dat is er eentje van Christina! De verpakking is mooi versierd met rood kant, en dat zie je ook terug op de flacon. Die is overigens gebaseerd op de vrouwelijke rondingen, die er absoluut mogen zijn!

De geur is ’typisch rood’: veel sappig fruit, gevolgd door bloemen. Maar rood staat ook voor verleiding, en daaraan is zeker geen gebrek in deze geur! Musk, dat je in alle geuren van Christina Aguilera terugvindt, aangevuld met kaneel, sandelhout en gember geven de geur diepgang. Naarmate je hem langer op hebt gaat de geur steeds minder onschuldig ruiken…

Verleiding in een flesje, eerst onschuldig dan geraffineerd, sexy en onweerstaanbaar. Ook Red Sin is weer een topgeur in de succesvolle Christina Aguilera reeks! Verkoopprijzen voor de Eau de parfum beginnen bij 18,50 euro.