Beauty

Catrice zorgt voor een egale huid

Catrice 12h Matt Mousse Make-up

Een egale huid is de basis voor iedere make-up. Catrice introduceert de 12h Matt Mousse Make-up en de Allround Coverstick, wij bekeken beide producten.

Catrice 12h Matt Mousse Make-up

Een mousse make-up is niet nieuw, maar veel voorgangers hadden als nadeel dat ze niet erg geschikt waren voor een snel glimmende huid. Daar belooft Catrice 12h Matt Mousse Make-up verandering in te brengen.

De textuur heeft dat bijzondere gevoel van een primer in zich. De mousse verspreidt zich razendsnel, egaal over de huid, en maakt fijne lijntjes minder zichtbaar. Lekker makkelijk in gebruik, met een natuurlijk, poederachtig resultaat. Een extra poedertje is niet nodig, maar heb je snel een vette huid dan kan het zeker geen kwaad, zeker als je de 12 uur die deze foundation belooft te blijven zitten wilt halen. Een mooie, natuurlijke foundation voor een prima prijs: €4,99.

Catrice 12h Matt Mousse Make-up

Catrice Allround Coverstick

Er zijn altijd plekjes in je gezicht waar een foundation niet genoeg is. Rode vlekjes, donkere kringen onder de ogen… we kennen het allemaal. Om ook deze weg te werken is iets zwaarder geschut nodig, en de nieuwe Catrice Allround Coverstick is in dat geval een prima keuze.

De vormgeving doet denken aan een lipstick, en net zo makkelijk stop je hem ook in je handtas: handig om in de loop van de dag even wat ‘spoedreparaties’ uit te voeren. De concealer gebruik je in een iets lichtere tint dan je foundation, zodat donkere plekjes mooi weggewerkt kunnen worden. Deze concealer werkt prima op rode vlekjes, maar van het effect onder de ogen zijn we onder de indruk. De lichtreflecterende pigmenten zorgen ervoor dat schaduwen verdwijnen, en je ‘ik heb een zware dag gehad’ kringen worden ingeruild voor een stralende blik. Betaalbare aanrader: slechts €2,99.