Beauty

Catrice Ultra Stay & Gel Shine

Catrice Ultra Stay & Gel Shine

Er komen steeds meer manieren om je nagellak lang mooi te houden, zonder dat het veel extra moeite kost. Wij probeerden de nieuwe Catrice Ultra Stay & Gel Shine uit.

Catrice Ultra Stay & Gel Shine

Het principe is simpel: je gebruikt de speciale Catrice Ultra Stay & Gel Shine Base Coat, brengt daarna een leuk kleurtje Ultimate Nail Lacquer aan (werkt vast en zeker ook met andere soorten nagellak, maar wij houden ons even aan het advies van Catrice) en sluit af met een laagje Catrice Ultra Stay & Gel Shine Top Coat.

De Base Coat zorgt ervoor dat je nagel perfect is voorbereid op wat komen gaat. Hij maakt de nagel egaal en net wat sterker, en voorkomt ook nog eens verkleuringen aan je nagel. Aanbrengen in een dun laagje, even laten drogen, en een leuk kleurtje eroverheen.

Zodra de kleur is opgedroogd is het tijd voor Catrice Ultra Stay & Gel Shine Top Coat, de finishing touch die je nagellak extra laat glanzen en volume geeft: alsof je gel op je nagels hebt, in plaats van gewone nagellak.

Catrice Ultra Stay & Gel Shine

De resultaten

Dit soort systemen zijn er ook van duurdere merken, vaak met prima resultaten, die er met Catrice een flinke concurrent bij hebben. De producten zijn niet alleen betaalbaar (Base Coat en Top Coat kosten €3,59 per stuk, een gekleurde Nail Lacquer €2,99), maar doen qua kwaliteit weinig onder voor de dure merken.

Knap, hoe Catrice het steeds weer voor elkaar krijgt om goede producten zo betaalbaar in de schappen te leggen. Heeft iets met schaalgrootte te maken, het merk is behoorlijk wijd verkrijgbaar, wij zijn er vooral heel erg blij mee. Snel naar Kruidvat of Trekpleister!