Beauty

CATRICE Travelight Story

CATRICE Travelight Story

Het is vakantietijd! CATRICE maakte er een hele mooie limited edition bij, Travelight Story. We laten je een aantal producten zien!

CATRICE Travelight Story

Oh de zomer. De tijd van vakantie, van zon, van onbezorgdheid. Het kan haast niet anders of dit is de leukste periode om een make-uplijn voor te ontwikkelen. Het is ze bij CATRICE goed gelukt, met een fijn betaalbare, uitgebreide serie producten die alleen deze maand in de winkel liggen.

Eyecather is het mooie Eye shadow palette, met twaalf beige, gouden en bruine tinten. Mat en glanzend wisselen elkaar af, in kleuren die perfect bij elkaar passen. Ideaal om een beetje mee te experimenteren, maar ook handig om mee te nemen op vakantie. Dit soort kleurtjes passen tenslotte bij iedere outfit, ideaal.

CATRICE Travelight Story

Ook heel leuk vinden we de Radiant Glow Mist, een verfrissende spray met een beetje glans. Ideaal om na een lange zomerdag jezelf even te verfrissen en stralend de avond in te gaan. Gebruik hem op je gezicht, maar sla ook zeker je decolleté niet over!

Travelight Story bestaat verder uit een Liquid Liner voor je ogen, een mooie blush/bronze combi, een Cool & Matt Primer Stick, Cool & Matt Lip Colour en verschillende tintjes Nail Lacquer. Heb je je zinnen gezet op één of meer van de product, wacht dan niet te lang met aanschaffen. Op is op, en met verkoopprijzen beginnend bij €2,59 voorspellen wij dat de producten de winkels uit zullen vliegen.