Beauty Featured

CATRICE Sense of Simplicity

Catrice Sense of Simplicity

Sense of Simplicity, zo heet de lijn van CATRICE die t/m half september te koop is. Wij bekeken een aantal van deze producten.

Sense of Simplicity

Eenvoudige producten, met een groots effect, dat is het idee van deze tijdelijke collectie. Een knipoog naar de jaren ’90, met zwart en wit, gecombineerd met opvallende kleuren.

Dat zie je niet alleen terug in de producten, maar zeker ook aan de verpakkingen, waar door een zwart lijnenspel echt een nineties tintje aan hangt, grappig. De producten in deze lijn zijn enerzijds basics (een mooie Transparant Mattifying Poeder, ideaal om een glimmende huid tegen te gaan, bijvoorbeeld), en tegelijk opvallend, zoals de Mirror Glaze Lacquer die je nagels zilver glanzend als een spiegel maakt.

De blush is lekker roze, fuchsia bijna, terwijl de Bouncy Eyeshadow vooral veel glans geeft, al dan niet voorzien van een opvallend kleurtje.

Catrice Sense of Simplicity Juicy Gloss

Juicy Gloss

Een opvallend product binnen Sense of Simplicity is de Juicy Gloss. Een lekkere, semi-transparante gloss (niet helemaal dekkend qua kleur, maar zeker wel getint) die niet plakt. Je kunt kiezen voor een opvallend lichte tint, Strike a Rose, of juist een wat meer knallende, de felroze Pure Pink. Zelf houden we het op Orange Obsession, deze zachte koraaltint (oranje zou de kleur geen eer aan doen) staat werkelijk iedereen.