Beauty

CATRICE musthaves

catrice

CATRICE introduceerde onlangs een heleboel nieuwe producten. Maar welke mag je nu écht niet missen? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Instant Glam Eyeshadow Palette

Over de eerste musthave kunnen we kort zijn: het Instant Glam Eyeshadow Palette is de perfecte manier om alle kleurtjes voor deze zomer in huis te halen. Daarnaast kun je er lekker creatief mee aan de slag: gebruik je 1 kleurtje op je ooglid, of ga je voor een combinatie van 2 of meer tinten?

Wie een beetje handig is, heeft helemaal geluk: met de hele brede applicator, kun je twee kleuren tegelijk aanbrengen. Kwestie van hem over een duo-oogschaduw blokje halen, en daarna op je oog aanbrengen. Op de achterkant van het palette staat het precies uitgelegd, en al is het even oefenen, als je de truc eenmaal onder de knie hebt kan het je iedere dag toch weer wat tijd besparen. De verkoopprijs bedraagt €6,99.

catrice instant glam

Lashes to kill pro instant volume mascara 24h

Er is iets met mascara’s… een korte naam lijkt onmogelijk te zijn. In het geval van de CATRICE Lashes to kill pro instant volume mascara 24h zien we het door de vingers, want hoe over de top de naam ook is, de mascara zelf is prima in orde.

Geen gedoe met mysterieus gevormde borsteltjes of andere rariteiten, gewoon eens een doodnormale, prima mascara die doet wat hij belooft. Pikzwarte wimpers die netjes omhoog staan. Je kunt kiezen uit een reguliere variant of een waterproof, voor een lief prijsje van €4,99.

catrice california in a box

California in a box

In de nieuwe collectie vind je meerdere grote palettes, met namen als Light in a box, Galaxy in a box en Filter in a box. Onze favoriet is echter California in a box, zeker voor de zomer.

In California is het altijd mooi weer en ziet iedereen er altijd fantastisch uit. Met dit palette van €9,89 kunnen we geen wonderen beloven, maar een heel klein beetje California haal je er wel mee binnen. Blozende wangen, een zomers tintje en subtiele highlights, ze zitten allemaal in dit doosje verstopt. Ideaal om mee te nemen op vakantie, of om gewoon thuis al wat eerder in zomerse sferen te komen.