Beauty

CATRICE Liquid Luminizer Strobing Pen

CATRICE Liquid Luminizer Strobing Pen

Van een doffe huid knapt niemand op. De hoogste tijd om je winterse gezicht te laten stralen! Wij tippen de CATRICE Liquid Luminizer Strobing Pen

CATRICE Liquid Luminizer Strobing Pen

Wat highlights kunnen wonderen doen voor je gezicht. Zeker als je er moe of bleek uitziet, uitgeblust en klaar voor de lente, kun je jezelf weer een beetje laten stralen met de juiste highlighter.

De CATRICE Liquid Luminizer Strobing Pen ligt sinds kort in de winkel, en is met zijn verkoopprijs van €3,99 niet alleen een goedkoop, maar ook prima werkend product.

Stralen, niet glinsteren

Wat veel highlighters, zeker van de goedkopere merken, niet allemaal even goed snappen, is dat we er niet uit hoeven te zien als een discobol. De tijd van glitters hebben we op de basisschool vaarwel gezegd, subtiel stralen willen we.

Dat hebben ze bij CATRICE gelukkig wel door. Hun Liquid Luminizer Strobing Pen zorgt voor subtiele glans, precies wat je nodig hebt om wat frisser te ogen, zonder glinsterend door het leven te gaan. Breng met het ingebouwde kwastje wat aan onder je wenkbrauwen, op je jukbeenderen en alle andere plekken die je extra wilt benadrukken en laten stralen. In de winter oog je er wat frisser door, ben je in de zomer zongebruind dan laat deze lumineuzer je extra stralen. Mooie introductie, die maar weer eens bewijst dat goede make-up producten niet duur hoeven te zijn.