Beauty

Catrice introduceert Shine Appeal Fluid Lipstick en twee producten met bijzondere effecten

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick, Catrice Glossy Lip Glow en Pure Brilliants Colour Lip Balm

Vloeibare lipstick is het helemaal, en veel merken spelen daar handig op in door dit product op te nemen in hun assortiment. Maar wat is het nou eigenlijk, zo’n ‘fluid lipstick’? Dat laten we je zien aan de hand van de nieuwe introducties van Catrice!

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Alhoewel de vorm het doet vermoeden (vloeibaar, met een applicator) is een fluid lipstick écht geen lipgloss. Een gloss is transparant, en dat is een fluid lipstick niet. Toch is het ook weer geen pure lipstick, want de glans die je met een vloeibare variant krijgt weet geen lipstick te evenaren.

Eigenlijk is een fluid lipstick dus het beste van allebei: de kleur van een lipstick, de glans van een lipgloss. Fijn, zeker als je gewend bent om altijd een gloss over je lipstick aan te brengen: dat scheelt weer een handeling.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

De Shine Appeal Fluid Lipstick van Catrice is nog niet zo lang te koop, en is een uitstekend voorbeeld van een goede fluid lipstick. Zeer kleurecht, prima, niet te overdreven glans en verkrijgbaar in 8 mooie kleuren (wij zijn fan van de nude tint ‘Better Make A Mauve’!). Ook de prijs is met €3,99 behoorlijk prettig te noemen.

Catrice Glossy Lip Glow en Pure Brilliants Colour Lip Balm

Catrice Glossy Lip Glow en Pure Brilliants Colour Lip Balm

Het leuke aan de laaggeprijsde producten van Catrice is dat je nog eens een product uit kunt proberen, zonder daar een fortuin voor neer te leggen. In dat kader kunnen we je zeker de Glossy Lip Glow (€3,99) aanbevelen. Deze gloss lijkt transparant, maar verandert op je lippen in een mooie roze tint. Hoe fel deze uitpakt is afhankelijk van de pH-waarde van je lippen (bij ons werd hij net iets intenser roze dan onze lippen van nature zijn, mooi!).

Ook een aanrader: Pure Brilliants Colour Lip Balm (€4,99). Dit dikke ‘potlood’ bevat een glinsterende inhoud, die je lippen laten glanzen zonder extreem op te vallen. Je kunt hem ook over een matte lipstick aanbrengen, voor wat extra glamour. Fijn is de verzorgende sheaboter in de stick, waardoor je hem ook als vervanger van je lippenbalsem kunt gebruiken.