Beauty

Catrice Even Skin Tone & Liquid Camouflage

Catrice Even Skin Tone & Liquid Camouflage

In de zomer was het misschien niet nodig, maar met de herfst in zicht kan je gezicht wel een goede foundation gebruiken. Wij bekijken de allernieuwste producten van Catrice.

Catrice Even Skin Tone Beautyfying Foundation

Een foundation die direct roodheid en andere onregelmatigheden laat verdwijnen, en op de lange termijn ook nog eens nieuwe pigmentvlekjes tegengaat. En dat voor slechts €7,59!

Dat laatste, van die pigmentvlekjes, hebben we zelf niet getest, maar 28 andere vrouwen wel, en zij zagen de vlekjes verminderen. Of zoiets als je het echt gaat meten ook zo is vragen we ons altijd een beetje af, maar hé, als je het zelf zo ervaart (en jij bent tenslotte degene die zich het meest stoort aan die vlekjes…) is het mooi meegenomen!

Terug naar de foundation. Die is zacht, crèmeachtig en heeft een SPF25: heel belangrijk om je huid mooi te houden. Zeker als je vaak in de zon komt, zou deze beschermingsfactor best eens kunnen verklaren waarom gebruikers minder nieuwe pigmentvlekjes oplopen. De foundation is behoorlijk zuinig in gebruik en dekt behoorlijk, gebruik dus niet teveel want dan krijg je echt zo’n laagje over je gezicht.

Je kunt kiezen uit vier tinten, probeer goed welke het beste bij jou past, en kies desnoods twee kleuren die je onderling kunt mengen, want een foundation in een te donkere of lichte kleur moet je echt niet hebben. De dekking is behoorlijk, en het resultaat mooi poederachtig. In de loop van de dag kan wat glim ontstaan, maar dat voorkom je door hem even te poederen. Een prima foundation voor een lief prijsje!

Catrice Even Skin Tone & Liquid Camouflage

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Ook al dekt de nieuwe foundation behoorlijk, tegen écht opvallende rode vlekjes, pukkeltjes of donkere kringen onder je ogen is hij niet altijd opgewassen. Gelukkig is daar een ander hulpmiddeltjes voor, namelijk de vloeibare Liquid Camouflage.

Deze is er in twee tinten, en we zouden aanraden hem onder je foundation te gebruiken. De kans dat de kleur van de concealer precies overeenkomt met die van je huid is namelijk klein, wat je kunt maskeren door daarna de foundation aan te brengen.

De dekking is enorm, niet voor niks lezen we op de verpakking dat dit product zelfs tattoos kan camoufleren. Het enige nadeel is dat hij daardoor echt niet zonder foundation te gebruiken is, want heel natuurlijk ziet het resultaat er op de huid niet uit. Een perfecte troubleshooter is het wel, en dat voor maar €3,59.