Beauty

Carmen Smooth & Shine

Carmen Smooth & Shine

Als je op zoek bent naar een nieuwe stijltang, ben je misschien geneigd te denken dat de duurste ook wel de beste zal zijn. Carmen Smooth & Shine bewijst het tegendeel.

Carmen Smooth & Shine

Hij is vanaf deze maand te koop, de nieuwe Carmen Smooth & Shine stijltang. Wij hebben hem al een paar weken uit mogen proberen, en zouden wel van de daken willen schreeuwen wat een geweldig ding dit is. En dat voor iets meer dan twee tientjes.

Wat is er zo geweldig aan deze stijltang? Hij doet wat hij moet doen. Klinkt logisch, maar iedereen die al eens een slecht functionerende tang in zijn handen heeft gehad, snapt het punt. Een stijltang hoort glad te zijn, en zonder te trekken over je haar te glijden. De platen moeten goed op elkaar aansluiten, en de zijkanten lopen bij voorkeur rond af. Dit voorkomt rare knikken in je haar, en zorgt ervoor dat je met je tang ook krullen kunt maken (of de onderkant van je haar mooi naar binnen of buiten kunt laten krullen).

Carmen Smooth & Shine

Lange platen

Opvallend aan de Carmen Smooth & Shine zijn de lange platen van 110 mm, wat praktisch gezien betekent dat je meer haar tegelijk kunt stylen en dus sneller klaar bent. Prettig! De platen bewegen mee met je bewegingen, wat wederom zorgt voor een extra ‘smooth’ resultaat. Waar andere stijltangen nog wel eens moeite hebben met de flinke bos krullen die we iedere ochtend ermee te lijf gaan, glijdt de Carmen Smooth & Shine moeiteloos door het haar, en laat het stijl en glanzend achter.

Nog niet overtuigd? Dan gooien we er nog wat andere handige extraatjes tegenaan. De stijltang is vergrendelbaar, schakelt na 1 uur vanzelf uit, is binnen 1 minuut klaar voor gebruik, heeft een snoer dat meedraait en kan worden ingesteld van 120 tot 230 graden. Hadden we al gezegd dat de Carmen Smooth & Shine onze nieuwe favoriete stijltang is, en zeker binnen dit prijssegment?