Beauty

Carmen Aqua Gentle: een ladyshave voor nat en droog

Carmen Aqua Gentle

Met de opkomst van goede scheermesjes is de ladyshave voor veel dames geen must weer. Maar de nieuwe Carmen Aqua Gentle bewijst dat een ladyshave toch echt zijn meerwaarde kan hebben.

Carmen Aqua Gentle

Veel dames zijn eraan gewend zich even snel tijdens het douchen te scheren. Scheermesje, ratsj, roetsj, klaar. Dat kan met de Aqua Gentle ook, deze ladyshave is namelijk waterbestendig. Handig! En vergeleken met scheermesjes heeft hij nog meer voordelen.

Je kunt hem ook droog gebruiken, waar dat met een scheermesje echt geen succes is. En, ook niet onbelangrijk: de goede scheermesjes van tegenwoordig zijn duur, en dienen vaak vervangen te worden. Bij een ladyshave is het aankoopbedrag wat hoger, maar dan kun je ook wel een hele lange tijd vooruit!

Carmen Aqua Gentle

Leve de ladyshave

Redenen genoeg dus om de Carmen Aqua Gentle een eerlijke kans te geven, al zijn wij eigenlijk niet anders gewend dan scheermesjes. Het eerste gebruiksmoment is dus ook onder de douche, kwestie van gewoonte. De Aqua Gentle is snoerloos, maar moet wel worden opgeladen. Zorg dus dat je hem altijd in de lader hebt staan, zodat je hem kunt pakken als je hem nodig hebt.

Onder de douche doorstaat hij onze kritische test prima, mooi glad resultaat (de scheerkop is uitgerust met een huidspanner, die de haartjes ‘op scherp’ zet en het ontharen comfortabeler maakt), en als je er eenmaal aan gewend bent is hij minstens zo makkelijk in gebruik als een scheermesje. Handig zijn ook de bijgeleverde opzetkammen (4mm en 7mm) om de haartjes die je niet weg wilt scheren te trimmen.

Het grootste voordeel moeten we dan nog ontdekken: het gebruik op de droge huid. Zo ontzettend handig, als je er vlak voor de je deur uit moet achterkomt dat je benen toch wel wat stoppelig zijn, of je je oksels nog snel even moet ontharen in dat mouwloze shirtje. Geen gedoe met water en scheerschuim, zo klaar. Met een aankoopprijs van €28,99 heb je het gebruik van scheermesjes er razendsnel uit, en kun je voortaan kiezen of je je nat of droog wilt ontharen. Wij zijn plotseling weer ladyshave fans!