Beauty

Calvin Klein OBSESSED

Calvin Klein OBSESSED

Calvin Klein OBSESSED. De naam lijkt op die iconische geur, OBSESSION, en ook de geur is erop geïnspireerd. En minstens zo lekker!

Weet je nog?

Het is alweer bijna 25 jaar geleden dat Kate Moss het model werd voor OBSESSION, en hoe. Ze werd voor deze geur gefotografeerd door Mario Sorrenti, fotograaf en haar toenmalige geliefde, en de passie spatte zowat van de foto’s af. Voor de campagne waren zij samen, zonder visagie of wat dan ook. Twee geliefden samen die, zo later bleek, een iconische set foto’s maakten.

Beeldmateriaal van toen, wordt gebruikt voor de geur van nu. De OBSESSED campagne draait om ongebruikte beelden van 25 jaar geleden. Heel intiem, en ook veelzeggend: de relatie is uit, de obsessie is gebleven.

Calvin Klein OBSESSED

Calvin Klein OBSESSED

De damesgeur is gehuld in een flacon die je doet denken aan OBSESSION, maar dan ronder, transparant. Je verwacht hierbij misschien een ‘cleane’, lichte geur? Niet is minder waar. OBSESSED is verleidelijk, zoet en kruidig. Oriëntaals, maar ook groen. Met musk en lavendel, viooltjesblad en neroli. Een bijzondere geur, die steeds lijkt te veranderen. Het ene moment zacht en lief, dan weer pittig en sensueel. Op en top vrouwelijk, en oh zo lekker.

Heel bijzonder is dat in de damesgeur ook een mannelijke geurtoon te vinden is, terwijl je in de herengeur juist iets vrouwelijks kunt ruiken. Deze ‘mix’ lijkt OBSESSED extra verleidelijk te maken. Gewaagd, en goed geslaagd!

Verkoopinformatie

OBSESSED Eau de Parfum for Women is er vanaf 30ml (€49), de herenvariant is er vanaf €39. Vanaf deze maand te koop in parfumerie en warenhuis.