Beauty

Cadeautje voor jezelf: dit zijn de lekkerste cosmeticaproducten om in huis te halen

clear glass container with coconut oil

Je verdient het om jezelf zo nu en dan in de watten te leggen! Gun jezelf regelmatig een verwendag. Neem een lekker lang bad of een uitgebreide douche, en kies daarna voor een goede beauty routine. Welke cosmeticaproducten kun je hier nu het best bij gebruiken? Dít zijn onze tips.

Badschuim of douchegel

We beginnen bij het badderen of douchen: kies een goed product uit om hierbij te  gebruiken! Zo zijn de foams van Rituals enorm geliefd. Ze ruiken heerlijk en schuimen goed. Je kunt deze producten zowel in bad als onder de douche gebruiken – dat is ook nog eens handig. Er zijn trouwens wat punten om op te letten als je producten voor bad of douche uitkiest. Denk aan de geur: ben je dol op bloemengeuren of frissere geuren zoals kokos? Ook kruidengeuren zijn geliefd, voor een intensere beleving. Denk verder aan het type product. Van badzout tot foam, van douchegel tot een stuk zeep: het is er allemaal te vinden.

person reading book on bathtub
Photo by cottonbro on Pexels.com

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging vormt toch wel het belangrijkste onderdeel van huidverzorging. Maak daarom dat je uitstekende producten uitkiest, zoals een dagcrème voor je gezicht. Clinique staat bekend om de productie van effectieve en kwalitatieve benodigdheden. Van een crème tot een lotion om te gebruiken, ook hier is er weer voldoende om uit te kiezen. De juiste producten voeden je huid, maar laten de huid tevens ademen. Juist deze combinatie is zo belangrijk.

Body lotion

Smeer niet enkel je gezicht in, maar het liefst ook de rest van je lichaam. Denk aan je benen en armen. Zeker als je een droge huid hebt, heb je baat bij een goede body lotion. Het doel van zo’n lotion is ook weer het voeden van de huid. Maar het is tevens goed mogelijk om voor een lotion met een heerlijke geur te kiezen, zodat je er lekker van gaat ruiken. Wat een verwennerij!

Make-up

Draag je graag make-up? Het maakt dat je je nog mooier voelt. Onder goede cosmeticaproducten valt ook absoluut kwalitatieve make-up. Mascara, eyeliner, foundation, blush en lipstick: het is er allemaal te vinden van vooraanstaande merken. Bedenk wat jij het liefst draagt en haal in ieder geval daarvan een mooi product in huis. Goede make-up blijft vaak lang zitten en is eenvoudig aan te brengen. Dat is wel zo praktisch.

Parfum

Tot slot: een geurtje! Als je jezelf helemaal in de watten hebt gelegd en er tiptop verzorgd uitziet, spray je nog gauw parfum op voordat je bijvoorbeeld de deur uitgaat naar een feestje toe. Ga op zoek naar jouw favoriete geur: dit is een heel persoonlijke keuze. De beste manier om erachter te komen is door het te testen.