Beauty

bruno banani Daring Woman

bruno banani Daring Woman

We kennen de geuren van bruno banani van de ‘scheve flesjes’ en prima prijzen. De nieuwste introductie heet bruno banani Daring Woman.

bruno banani Daring Woman

De geuren van bruno banani hebben altijd iets speels, sexy’s. Daring Woman volgt die lijn prima, maar dan wel op een echt vrouwelijke manier. Elegant zelfs, zo luidt de beschrijving, en inderdaad, vergeleken met eerdere geuren ruiken we in Daring Woman iets verfijnds. Maar onopvallend en ingetogen zal de bruno banani-vrouw nooit worden.

De hele dag

De geur is warm, met o.a. bergamot, perzik, groene appel en oranjebloesem, aangevuld met verleidelijke geurnoten als cederhout, muskus en sandelhout. Een mooie combinatie, die de geur interessant maakt. Zacht en zwaar, fris en sensueel; alles lijkt vertegenwoordigd, zodat de geur niet snel in 1 woord te beschrijven is.

bruno banani Daring Woman

Daring Woman valt, net als de andere geuren van bruno banani, in het goedkopere segment. De Eau de Toilette heb je al voor €20 (20 ml, de 30ml variant kost €25) in huis. Meestal betekent dat ook dat de geur niet lang blijft hangen. Nu is de kwaliteit van een dergelijke ‘drogist-geur’ altijd minder dan een duur parfum, ook door de keuze van ingrediënten, maar aan Daring Woman is een handig snufje techniek toegevoegd waardoor je toch langer plezier zult hebben van je geur.

Aan bruno banani Daring Woman is een speciaal molecuul toegevoegd, dat parfumolie in zijn kern absorbeert en pas vrijgeeft als de buitenste laag als het ware smelt. Iets wat zo maar kan gebeuren als je op een spannende date bent, of gewoon lekker aan het dansen. Op dat moment krijgt je geur weer even een boost. Slim!