Beauty

Bourjois zet in op wenkbrauwen

Bourjois The Brow Showroom

Wenkbrauwen zijn hot! Goed verzorgde, sprekende wenkbrauwen althans. Bourjois introduceert een aantal producten om je daarbij te helpen.

The Brow Showroom

Onder de noemer The Brow Showroom introduceert Bourjois alles wat je nodig hebt om ook je wenkbrauwen van de juiste look te voorzien. Voor veel dames zijn de wenkbrauwen niet echt een vast onderdeel van het opmaakritueel, en heb je mooie, donkere, goed gevormde exemplaren dan hoef je er ook weinig aan te doen.

Zijn je wenkbrauwen echter dun, licht gekleurd of onregelmatig, dan moet je de juiste tools in huis hebben om ze meerwaarde te geven voor je gezicht. Leuk dat Bourjois daar dit seizoen zo groot op inzet, met een serie producten.

Kleuren, vormen en highlighten

Met de Brow Natural wenkbrauwstift teken je je wenkbrauwen een beetje bij, maar niet zoals vroeger, met die potloodjes die je poppenwenkbrauwen bezorgden. Nee, deze stift is een beetje transparant, zodat het effect natuurlijk is. Je kunt tussen de haartjes door kleuren, om de boel op te vullen, maar ook de contouren van je wenkbrauwen net wat duidelijker maken. Te koop in drie tinten (blond, kastanje en bruin), verkoopprijs €10,99.

Met Brow Design (€10,49) hou je je wenkbrauwen de hele dag in model, terwijl je ze ook wat kleur meegeeft. Je kunt hem samen met de Brow Natural gebruiken, of los. Deze wenkbrauwmascara is er in 4 tinten (transparant, blond, kastanje en bruin) en is lekker snel in gebruik. Ideaal als je wenkbrauwen een beetje hun eigen leven leiden, terwijl jij ze graag strak wilt hebben.

Onmisbaar, zeker als je voor zware wenkbrauwen gaat, is het Brow Beauty Touch potlood (€9,99). Deze highlighter breng je onder de boog van je wenkbrauwen aan, om wat licht boven je ogen te creeeren, en je wenkbrauwen nog mooier uit te laten komen. Als het effect van het inkleuren van je wenkbrauwen je een wat te strenge look heeft gegeven, dan zorgt dit potlood weer voor de nodige zachtheid en highlights op de juiste plekken.

Helemaal klaar

Met al deze nieuwe producten voor de wenkbrauwen ben je helemaal klaar! Wij probeerden de producten zelf uit, en zijn vooral fan van de Brow Design mascara. Kleur en fixatie in één simpele handeling, lekker makkelijk en snel. Het Beauty Touch oplichtende potlood willen we ook niet meer missen: voor onder de wenkbrauwen, maar ook te gebruiken als highlighter voor de rest van je gezicht. Een klein beetje op de binnenste hoek van je oogleden, of wat op je jukbeenderen en je straalt!