Beauty

Bourjois Night Lights in Paris: de kerstlook van Bourjois

Bourjois Night Lights in Paris

Voor wie van make-up houdt, en zeker voor degenen die een glittertje niet uit de weg gaan, is december waarschijnlijk de beste maand van het jaar.

Veel merken introduceren een speciale feestelijke collectie, zo ook Bourjois. Hun Night Lights in Paris look ligt vanaf deze week in de winkels, wij bekeken hem

Bourjois Night Lights in Paris

Bourjois Night Lights in Paris is een complete look om er tijdens de feestdagen op je mooist uit te zien. Van rode lippen (dankzij de nieuwe tint Red-volution binnen de bestaande Rouge Edition Velvet lijn) tot glinsterende zilveren nagels (It’s Raining Stars 1 Seconde Glitter Nail Enamel), aan alles is gedacht.

Wij concentreren ons op de meest in het oog springende, nieuwe producten binnen deze feestelijke lijn: het bekende Poudre de Riz de Java in een feestelijke, glanzende uitvoering en het Smoky Stories Quad Oogschaduwpalet dat eveneens in een feestelijk jasje is gestoken.

Bourjois Night Lights in Paris

Souvenir de la poudre de riz de Java: Valse de Paillettes pour les dames

Het bekende rijstpoeder van Bourjois, niet alleen vermaard om zijn zachte textuur maar zeker ook om zijn bekende geur, heeft een kleine feestelijke update gehad. Dat resulteerde niet alleen in een verpakking die iedere fan wil hebben, maar ook in een poeder dat bijzonder goed geschikt is voor feestelijke gelegenheden.

Op het eerste gezicht lijkt er weinig veranderd aan het poeder, maar wie beter kijkt ziet het: het glanst! Aan ons favoriete gezichtspoeder zijn dit seizoen een heleboel hele kleine glittertjes toegevoegd. Subtiel, je ziet ze bijna niet, maar het effect mag er zijn. Stralend, een ander woord is er niet voor het effect dat dit poeder heeft op je jukbeenderen, schouders nek en decolleté. Een zachte, feestelijke highlighter voor een chique look: prachtig!

Deze tijdelijk verkrijgbare editie van het Poudre de Riz de Java kost €12,99.

Bourjois Night Lights in Paris

Smoky Stories Quad Oogschaduwpaletten

De Smoky Stories oogschaduwdoosjes kende je misschien al: slimme, handige doosjes met hierin precies de juiste tinten oogschaduw om perfecte en originele smoky eyes te creeeren.

Speciaal voor de feestdagen zijn er twee nieuwe varianten, waarbij wij kiezen voor de donkerste van de twee: Welcome Black. Mat zwart wordt afgewisseld met glinsterend donker blauw, brons en goud. Een gedurfde combi, echt iets voor een avondje uit waarbij je ogen mogen knallen. Je kunt alle kleuren gebruiken, maar er natuurlijk ook voor kiezen om slechts één of twee tinten aan te brengen.

Kies in dat geval sowieso voor de goudkleurige hightlighter met héél veel glittertjes die je in het midden van het doosje vindt, deze mag niet ontbreken in een feestelijke look. Breng hem als je extra wilt stralen ook eens vlak onder je onderste wimpers aan, ook een handige truc voor wanneer je ogen nog wat klein zijn door het feestje van de avond ervoor. De Smoky Stories Quad Oogschaduwpaletten kosten €13,99 per stuk.