Beauty

Bourjois Maxi Delight Bronzer

Een lekker bruin tintje van de zon is heerlijk, maar in Nederland niet altijd te realiseren. En trouwens, al te lang in de zon zitten is toch al niet zo’n goed plan.

En daarom zijn wij zo’n fan van bronzing powders. Geen gedoe met zelfbruiners en alle vlekkerige risico’s van dien. Nee, gewoon ’s ochtends even met je kwast door je poeder en over je gezicht, en je ziet eruit alsof je heerlijk van het zonnetje genoten hebt.

In de nieuwe zonnemake-up serie van Bourjois vinden we de Maxi Delight Bronzer, een lekkere grote poeder met subtiele glinstering. Het resultaat op je huid is prachtig, precies genoeg tint om je die zomerse look te geven, terwijl de glinstering je huid laat stralen. Een mooi zacht poeder, met een bijzondere geur.

bourjoismaxibronzer2

Dat vierkantje dat in het poeder geperst is, dat lijkt wel een chocoladeblokje, toch? Klopt! En zo ruikt het poeder ook! Niet dat je meteen als een cacaoboon geurt hoor, de choco-touch is heel subtiel, maar wel bijzonder origineel. Een mooi poeder voor een prima prijs: 13,99 euro.