Beauty

Bourjois Mascara Lash Machine

Bourjois Mascara Lash Machine

De naam maakt ons nieuwsgierig. Welk product gaat er schuil achter de intrigerende naam Bourjois Mascara Lash Machine?

Bourjois Mascara Lash Machine

Een Lash Machine… een wimpermachine! Daar krijgen we hele wilde beelden bij. Maar ehm, willen we wel een machine loslaten op onze wimpers? Ietwat bevreesd beginnen we aan de producttest.

Die vrees blijkt nergens voor nodig te zijn. Bourjois Mascara Lash Machine is een vernuftige uitvinding die geen enge grote machine is, maar gewoon een handig staafje, dat lijkt op een mascararoller. Maar het is allesbehalve mascara wat hier uit komt!

Witte pluis

Witte pluis, dat is de makkelijkste omschrijving, al heeft Bourjois het liever over ‘kleine witte vezeltjes’. Ook goed. Hoe dan ook, je gebruikt Bourjois Mascara Lash Machine tussen twee laagjes mascara door. De vezels plakken aan je eerste laagje vast, zodat je wimpers dikker en ook langer worden. Daarna doe je er nog een laagje mascara overheen, om het geheel weer zwart te maken. Simpel maar doeltreffend!

We hebben wel eerder vezeltjes in mascara gezien, zelfs weleens mascara die uit twee verschillende laagjes bestaat, maar een apart product om volume en lengte te creeeren, da’s bijzonder. Handig ook, want je kunt hem combineren met iedere mascara. Zijn er ook nadelen? Ja, eentje. Als je met je mascaraborsteltje over je wimpers heen gaat als je daar net met de ‘Lash Machine’ overheen bent gegaan, willen er ook nog wel eens wat witte vezeltjes aan je mascaraborsteltje blijven plakken. Op zich geen ramp, je kunt ze verwijderen met een tissue, of (als je het niet erg vindt de formule van je mascara te veranderen) met borsteltje en al weer in de huls van je mascara steken, maar let er even op.

Bourjois Mascara Lash Machine is vanaf deze maand voor €14,99 te koop.