Beauty winnen

Afgelopen: Bourjois: wat is jouw zomerlook? (+WIN)

Iedere vakantie vraagt om een andere look. Want zeg nu zelf, als je romantisch door Parijs wandelt wil je er heel anders uitzien dan wanneer je lekker op de camping zit. Daar bedacht Bourjois iets op!

Bourjois stelde 4 complete, kant en klare looks samen, die perfect passen bij vier verschillende vakanties. Op de Bourjois Facebook pagina kun je alle vier de looks bekijken, en degene uitkiezen die het beste bij jouw vakantiebestemming past. De eerste 1000 dames die dat deden, en als snelste 10 stemmen wisten te verzamelen wonnen daarmee de make-up look van hun keuze.

Wij bekeken alle vier de looks ook. Zo is daar de Asian Fantasy, die haar inspiratie haalde uit de kleuren van Zuidoost Aziƫ. Een mooie gepoederde huid en duidelijk aanwezige lippen vormen de basis van deze Oosterse look. Colorful Camping draait om sprekende, donker opgemaakte ogen en frisse kleurtjes op je lippen en nagels. Klaar voor een goed campingfeest!

Paris Chic gaat voor een chique look, perfect voor tijdens een stedenreis. Flinke blush en naturel opgemaakte ogen geven je een echte ladylike look, mooi! De Tropical Waterproof look tenslotte is bij uitstek geschikt voor een zonvakantie, met tropische kleuren, zonnepoeder en waterproof mascara.

De wedstrijd op de Bourjois Facebook pagina zit er wegens groot succes al weer op. Maar wij hebben nog een aantal van deze looks weten te bemachtigen!

Vul dus snel het onderstaande formulier in, en geef ook daarin aan wat jouw favoriete look is van deze vier. Wij mogen van Bourjois namelijk iedere look 1 maal verloten.

Deze actie is afgelopen.