Beauty

Bourjois La Laque: in één keer dekkend

Bourjois La Laque

Bourjois La Laque is een nieuwe nagellak lijn die nogal wat beloftes doet. Glans en allure, intense en stralende kleuren, goed dekkend in één keer. Wij zochten uit wat ervan waar is.

Bourjois La Laque

La Laque is de compleet nieuwe nagellak lijn van Bourjois, die vanaf deze maand in de winkels ligt. Een nieuwe lijn is als je het ons vraagt alleen nodig als je ook echt verbeteringen doorvoert, en niet slechts je bestaande product in een nieuw flesje giet. Tijd voor een test dus.

Echt zo goed?

La Laque is er in twaalf tinten, voor onze test bekeken we de smurfenblauwe nagellak Only bluuuue. Het kwastje is redelijk breed, en lekker vol, zodat in één keer je hele nagel bedekt wordt, en met een flinke laag ook. Toch breng je niet snel te veel aan, en bleef in ons geval de nagellak keurig op de nagel, en vloeide hij niet richting de randjes.

Dan de dekking. Is 1 laagje echt voldoende? Ja! Heb je weinig tijd, breng dan 1 goede laag aan, en je nagels zijn gekleurd. Wil je wat langer plezier hebben van je nagellak, en heb je wat meer tijd, ga dan voor twee laagjes. Dan slijt de lak wat minder snel van je nagels af, en kan hij wat beter tegen een stootje. Maar zeker voor iedereen die vrijwel dagelijks van kleur wisselt is het goed nieuws dat 1 laagje een kleurecht resultaat geeft: smurfenblauw it is!

La Laque belooft een hoge pigmentatie, en daar sluiten we ons bij aan. Hoe vaak gebeurt het niet dat een nagellakje er in het flesje lekker knallend gekleurd uitziet, en vervolgens op je nagels nog geen schim daarvan blijkt te zijn. Op kleurechtheid scoort La Laque een tien, beter kan niet. Ook de glans is dik in orde, fijne extra is tenslotte nog dat zeker bij 1 laagje je nagels binnen een paar minuten weer droog zijn.

La Laque is een blijvertje

Bourjois La Laque is er nu in 12 kleuren, maar het zou ons niet verbazen als daar de komende jaren nog heel wat kleurtjes bij zouden komen. La Laque is here to stay, een prima nagellak tegen een prima prijs: €9,99 per flesje.