Beauty

Bourjois Happy Light

Een goede basis is het halve werk, zo weten ze ook bij Bourjois. Nieuw is dan ook Happy Light, een lijn die zorgt voor een prima begin!

Je kunt nog zo mooi je make-up aanbrengen, als de basis niet in orde is komt het niet goed met je look. En dus begin je met het egaliseren van je huid, en wegwerken van rode plekjes. En alles wat je daarvoor nodig hebt vind je in de Happy Light lijn.

Zo is daar de Happy Light Foundation, een behoorlijk dekkende foundation die je huid mooi egaal maakt, maar er door de lichtdoorlatende pigmenten ook voor zorgt dat hij blijft stralen. Belangrijk, want niemand zit te wachten op een foundation die oogt als een masker. Een prettige, dunne foundation die een goede dekking geeft en mooi poederachtig opdroogt. Het effect is een beetje oplichtend: niet dat je er meteen als een spook uitziet, maar wel fris en egaal.

In de collectie vind je ook een tweetal Basis Serums, respectievelijk met een stralend of juist mat effect. Deze serum en primer in één varianten kun je onder je foundation gebruiken, maar ook los, op dagen dat je huid minder dekking nodig heeft. Gebruik de Stralend variant op dagen dat je extra sprankelend voor de dag wilt komen, of kies voor Mat als je snel last hebt van een glimmende huid, en deze graag wilt matteren zonder hem te verstoppen.

Tenslotte is daar nog de Ultra-Egaliserende Concealer, voor het zwaardere werk zullen we maar zeggen. Perfect om heftig rode plekjes aan het zicht te onttrekken, en donkere kringen onder je ogen als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Ook dit product heeft weer een oplichtende werking, dat zeker onder je ogen meer dan welkom is. Ziet er ondanks de sterke dekking toch heel natuurlijk uit op je huid.