Beauty Getest

Bourjois Cream Blush

Bourjois introduceert een nieuwe blush, en da’s een hele bijzondere. Wij zijn al fan, jij misschien ook als je verder leest?

Al 150 jaar bestaat Bourjois inmiddels, en de leuke blushes in ronde doosjes waren al snel favoriet. In de loop der jaren is er aan het design en de formule heel wat veranderd, maar nog steeds worden wij blij van zo’n mooi rond doosje vol kleur.

De nieuwste introductie op blush gebied is de Cream Blush, da’s, heel logisch, een crèmeachtige blush. Maar dan wel een heel bijzondere! Want al voelt de blush op je vingers duidelijk romig aan, eenmaal op je wangen lijkt hij om te toveren in een poeder.

Op deze manier kun je de blush heel nauwkeurig, en bovenal natuurlijk aanbrengen. Geen rode strepen of vlekken op je wangen, maar mooie subtiele roze blosjes. Heel mooi! De blush blijft de hele dag mooi zitten, en geeft je een lekker gezonde touch. Je kunt kiezen uit vier kleuren, passend bij jouw tint. Wij gaan zelf voor de roze tint 3, voor een romantische, subtiele look. De verkoopprijs van dit heerlijke doosje, waarvan de inhoud ook nog eens heerlijk klassiek naar roosjes ruikt, is 10,99 euro.