Beauty

Bourjois breidt Healthy Mix-lijn uit

Bourjois Healthy Mix

De Healthy Mix producten van Bourjois zijn populair, ook bij ons. Deze maand verwelkomen we nieuwe producten!

Bourjois Healthy Mix

De huid er direct mooier uit laten zien, maar er ook aan werken om deze op de langere termijn gezonder te maken; dat is zo’n beetje het uitgangspunt van de Bourjois Healthy Mix producten.

We kenden al de Healthy Mix Foundation, en de Healthy Mix Concealer in een beperkt aantal kleuren, maar nu verwerkt Bourjois ons met een enorme uitbreiding van deze lijn.

Er zijn nieuwe, donkere tinten concealer toegevoegd. Heel handig, al hadden die er als je het ons vraagt direct bij de introductie al moeten zijn natuurlijk. Ook nieuw is de Healthy Mix Primer, de onmisbare basis voor je met de rest van de producten aan de slag gaat. Geen zin in een foundation, maar wel behoefte aan lichte correctie? Er is nu ook een Healthy Mix BB Cream. En, om de boel netjes en glimvrij af te werken, gebruik je het nieuwe Healthy Mix Powder.

Bourjois Healthy Mix

Healthy?

Bourjois Healthy Mix is hiermee een uitgebreide lijn producten geworden, die de complete basis van je make-up verzorgt. Of je nu wilt egaliseren, corrigeren, matteren of flatteren (of misschien wel van alles wat), het product is er. Maar wat maakt deze lijn nu zo ‘healthy’?

Het antwoord? Vitamientjes! Had je kunnen weten, toch? Want net als je lijf, ‘eet’ ook je huid deze graag. Aan de Bourjois Healthy Mix producten zijn vitamine A, C, E en pro-vitamine B5 toegevoegd. Stuk voor stuk hebben die een fijne uitwerking op je huid. Daardoor werken de producten eigenlijk zowel op de korte termijn, maar zeker ook op de lange aan jouw ‘flawless’ uitstraling. Tekenen van vermoeidheid verberg je dus niet alleen, je zorgt ook dat ze steeds minder aanwezig raken.

Bourjois Healthy Mix

Net uit bed

Onze favoriet tussen de nieuwe producten is de BB Cream: ideaal voor die dagen waarop je niet vol in de make-up wilt, maar er ook niet uit wilt zien alsof je net je bed uit bent komen rollen, en eigenlijk weer terug wilt. Een lichte dekking, een frisse look; niemand die ziet dat je make-up draagt, maar toch zie je er op je best uit. Door de rijke samenstelling en goede hydratatie, kun je de BB Cream gebruiken in plaats van je dagelijkse verzorgingsproduct.

Bourjois Healthy Mix

De verkoopprijs van de nieuwe producten loopt van €11,99 (Healthy Mix Concealer) tot €14,99 (BB Cream en Primer). Ze zijn vanaf begin deze maand te koop!