Beauty

Bourjois Aqua Laque

Bourjois Aqua Laque

Het is geen lipstick, het is geen lipgloss… maar wat is Bourjois Aqua Laque dan wel? Wij gingen op onderzoek uit.

Bourjois Aqua Laque

Het formaat doet denken aan een liptick, maar als je de dop opendraait denk je met een lipgloss te maken te hebben. En zodra je het aanbrengt op je lippen weet je het eigenlijk niet zo goed meer. Wat is dit?

Dit is Bourjois Aqua Laque, iets volledig nieuws, een lipmake-up waarin water een grote rol speelt. Iets dat je moet ervaren om echt te snappen waar we het over hebben, al zullen we een poging wagen het effect uit te leggen.

Water

Water staat voor hydratatie, puurheid, glans en lichtheid. Geen plakkende lippen dus met dit product, en dat is een verademing. Het effect op de lippen is minder intens dan met een lipstick, maar gekleurder dan de meeste lipglosses.

Wij vergelijken het voorzichtig met een niet plakkende gel, als je puur kijkt naar de textuur. Fris op de lippen, met een glansje dat urenlang blijft zitten.

Bourjois Aqua Laque

Kleur

Al bestaat Bourjois Aqua Laque voor een groot deel uit water, ook aan kleur is gedacht. Er zijn 8 tinten te koop (€14,19 per stuk), die je kunt verdelen in frisse nudes, fleurig roze, pittig oranje en vurig rood. Kijk goed wat het best bij je past.

Onze favoriet is kleur nummer 1, Appêchissant. Een nude, maar zeker niet beige of saai. De kleur staat dicht bij de natuurlijke kleur van je lippen, waardoor hij natuurlijk oogt, en je in 1 klap een superfrisse uitstraling geeft.