Beauty

Bourjois Air MAT

Bourjois Air MAT

Op zoek naar een betaalbare poeder en foundation voor een matte look? Bourjois Air MAT zou iets voor jou kunnen zijn!

Bourjois Air MAT

Smaken verschillen, maar persoonlijk vinden wij een matte foundation en poeder toch iets mooier dan een meer glanzende. Het ziet er net wat verzorgder uit, en matterende producten zijn zeker als je snel last hebt van glimmende plekken onmisbaar.

Wat fijn dat Bourjois ook een Air MAT foundation heeft! Bourjois Air kenden we al, van de fijne foundation die je niet voelt zitten, maar deze extra matte variant probeerden we nog niet eerder uit.

De Air MAT Foundation werkt het best in combinatie met de Air MAT Powder. Fijn is dat de foundation dun en luchtig is, en geen onnodig dikke laag op je huid legt. Daar ga je tenslotte alleen maar meer van glimmen, zeker op de lange termijn. Nee, deze foundation doet wat het moet, je huid net wat egaler maken, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het eindresultaat is mooi mat, maar niet dof. Prima foundation!

Bourjois Air MAT

De hele dag?

Om die mooie matte look heel de dag vast te houden, moet je om te beginnen wat geluk hebben. Geluk dat je niet een uur lang in een zweterige trein staat, geluk dat je geen regenbui over je heen krijgt, en geluk dat je geen extreem vette huid hebt.

Dat geluk kun je een klein handje helpen, door na de foundation ook de nieuwe Bourjois Air MAT Powder aan te brengen. Die houdt je foundation langer mooi en mat. Wil je helemaal zeker zijn van een matte huid, de hele dag door, dan neem je dit poedertje natuurlijk gewoon mee in je tas. Even bijwerken is soms gewoon even nodig, ook met deze producten.

Bourjois Air MAT Foundation is er in acht tinten en kost €13,99. Het nieuwe Bourjois Air MAT Powder is er in vier tinten en kost €11,99.