Beauty

BOSS THE SCENT for Her

BOSS THE SCENT for Her

Hij ligt al heel eventjes in de winkels, en belandde vorige week op ons bureau: BOSS THE SCENT for Her. Een hele nieuwe geur voor dames, in een mooie klassieke verpakking. Zal de geur zelf ook een klassieker worden?

BOSS THE SCENT for Her

We waren al een beetje jaloers. Waarom was er al wel een BOSS THE SCENT voor mannen, maar nog niet voor vrouwen? Met de introductie van BOSS THE SCENT for Her hebben ze dat bij BOSS helemaal goedgemaakt, en ja, het was het wachten waard.

Vrouwelijk

Wij houden er wel van. Intense geuren, een parfum dat je ruikt, dat je herkent op straat en dat onmiskenbaar vrouwelijk is. Elegant, klassiek, zacht en verleidelijk, en tegelijk krachtig, gepassioneerd. Probeer dat maar eens allemaal tegelijk in een flesje te krijgen!

In BOSS THE SCENT for Her is dat bijzonder goed gelukt. Het is een parfum geworden waar je aan blijft ruiken, dat in de loop van de dag ook steeds verandert, en steeds intenser lijkt te worden. Een geur die je rustig naar je werk kunt dragen, maar ook thuis of tijdens een avond uit niet misstaat. Een geur waarvan je zomaar zou kunnen zeggen: dit is vanaf nu mijn luchtje.

BOSS THE SCENT for Her

Sterk

In de dop van de flacon zou je de BOSS manchetknoop kunnen herkennen. Een manier van de designers om te laten zien dat de BOSS THE SCENT for Her vrouw sterk is, machtig en krachtig kan zijn. En tegelijk ook vrouwelijk, iets wat naar voren komt door de champagnerose kleur van het parfum. Klinkt als een mooi marketingverhaal, is het ook, maar dan wel eentje dat de essentie van de geur goed weet te beschrijven.

BOSS THE SCENT for Her Eau de Parfum is te koop vanaf €59,- (30 ml), en is wat ons betreft één van de beste geurreleases van BOSS van de afgelopen jaren. Deze geur zou zo maar eens een klassieker kunnen worden!