Beauty Getest

Boss Nuit Pour Femme

Wie een klein beetje heeft opgelet op school snapt wel voor welk moment de nieuwe geur Boss Nuit Pour Femme bij uitstek geschikt is. Wij probeerden deze typische ‘avondgeur’ uit.

Waar geuren voor overdag vaak vrij licht worden gehouden, mag je ’s avonds rustig wat meer uitpakken. Een zwaardere, vrouwelijke geur doet het prima in de late uurtjes! Boss Nuit is daar een uitstekend voorbeeld van.

De geur, gehuld in een stijlvolle zwarte flacon met gouden accenten, is op en top vrouwelijk zonder al te zwaar te worden. Bij het aanbrengen ruik je sappig fruit, zachte bloemen, maar dan wel van het intense soort. Deze intensiteit zet zich tijdens het dragen voort, als ook geurnoten als sandelhout hun werk gaan doen.

Door de combinatie van zachte tonen met wat zwaardere, blijft Boss Nuit Pour Femme mysterieus en allesbehalve bedwelmend of overheersend. Geen geur die alle aanwezigen direct bij het binnenkomen van een ruimte bereikt, maar wel eentje die mensen die wat dichter bij je in de buurt mogen komen nieuwsgierig zal maken. Een heerlijke geur om te dragen tijdens een feestje, diner of andere speciale gelegenheid. Al bij het aanbrengen kom je in de stemming voor een bijzondere avond! Verkoopprijs van de Eau de Parfum: vanaf 46,-.