Beauty

BOSS Ma Vie Florale: de lente in een flesje

BOSS Ma Vie Florale

Joehoe, lente: komt u maar! Mocht ’the real thing’ nog even op zich laten wachten, hebben wij een oplossing in een flesje: BOSS Ma Vie Florale!

BOSS Ma Vie Florale

BOSS Ma Vie Florale is de nieuwste toevoeging aan de BOSS Ma Vie lijn, de laatste ook: de BOSS Ma Vie Pour Femme en BOSS Ma Vie Intense heeft de moderne vrouw voor ieder moment van de dag, ieder moment van het jaar, een geur die er perfect bij past.

In het geval van Ma Vie Florale denken we vooral aan de lente. Een explosie van frisse, jonge bloemen, die de mensen vrolijk maakt. Het leven blijer maakt, de sfeer zonniger. Een geur geschikt voor overdag, die het echter ook prima doet op een mooie lente avond.

BOSS Ma Vie Florale

Vrouwelijk

Veel bloemengeuren zijn een tikkie bedwelmend, of ruiken zelfs wat ‘goedkoop’. Dat is bij Ma Vie Florale zorgvuldig vermeden. De geur is bovenal vrouwelijk, door de vele roze en witte bloemen die hun plekje vonden in dit parfum aan te vullen met cederhout, amber en sandelhout. Deze combinatie zorgt voor een fijne zachtheid, een geur met diepte die iedere minuut die je hem draagt lekkerder wordt.

De strakke look van de flacon, uitgevoerd in zacht roze, maakt precies duidelijk voor wie deze geur perfect geschikt is: een vrouwelijke vrouw die niet houdt van poespas, maar wel van een vleugje romantiek en kwaliteit.

BOSS Ma Vie Florale Eau de Parfum is er in drie formaten: de flacon van 30ml kost €56,-, die van 50ml €77,- en de grootste van 75ml €99,-.