Beauty

The Bodyshop ruikt naar frambozen!

Als er iets is dat je meteen een vrolijk, zomers gevoel geeft, dan is het wel sappig fruit. Of je dat nu eet of je er mee insmeert!

Nu gaat insmeren met echt fruit wat ver, en da’s ook helemaal niet nodig, want met de nieuwe Special Edition van The Bodyshop bereik je hetzelfde effect. Early-Harvest Raspberry, zo heet de nieuwe lijn, wat neerkomt op vroeg geoogste frambozen.

Waarom is dat vroeg oogsten zo belangrijk vraag je je af? Hoe vroeger je de frambozen oogst, des te meer antioxidanten zitten er nog in. En da’s weer mooi meegenomen voor je huid. In de lijn vind je een Body Lotion, Body Scrub, Shower Gel, Body Butter en Eau de Toilette.

Het effect van vers fruit op je lijf bereik je het best door de Body Scrub te gebruiken, net frambozenjam, heerlijk! Ga je enkel en alleen voor de heerlijke, zoete en frisse geur, dan kies je de Eau de Toilette. Mierzoet, maar niet overdadig aanwezig, en dus precies genoeg om je verspreid over de dag zo nu en dan een vleugje vrolijkheid te verschaffen.

Ons favoriete Bodyshop product is echter de Body Butter. Andere merken hebben ze ook, maar die van The Bodyshop blijft voor ons de onbetwiste nummer 1. De roze Raspberry variant doet je qua geur een beetje denken aan frambozenyoghurt. Zoet en romig, zalig. En medefans weten het, met zo’n Body Butter blijft je huid urenlang soepel en heerlijk geurend. Wat een fijne Special Edition weer!