Beauty Getest

Biodermal Vette & gemengde huid gelcrème

Heb je al gezien dat Biodermal nu ook producten heeft in een roze verpakking? Deze zijn er speciaal voor de gevoelige huid, en bevatten zo min mogelijk stoffen waar je huid vervelend op kan reageren.

Parfum en alcohol komen er niet aan te pas, bij de nieuwe ‘roze lijn’. Wel is er gedacht aan verschillende huidtypes, die stuk voor stuk gevoelig kunnen zijn. Het is namelijk niet alleen, zoals velen denken, de droge huid die gevoelig kan reageren, ook de vette of gemengde huid kan daar last van hebben!

Veel producten zijn er niet te vinden, als je huid zowel vet als gevoelig is. Producten voor de onzuivere huid zijn vaak te agressief, terwijl producten voor de droge huid al snel te vet zijn. Biodermal introduceert nu, binnen de ‘gevoelige’ roze lijn, een gelcrème speciaal voor de vette of gemengde huid die gevoelig reageert.

Niet te vet, maar wel vochtinbrengend en verzorgend én overmatige talgproductie tegengaand. Op een milde manier, dus zonder angst voor rode of droge plekjes. De gelcrème voelt bij het aanbrengen lekker fris aan, en smeert goed uit. Na afloop is je huid soepel, maar zit er geen vettig laagje overheen. Zelfs de gevoelige huid op de wangen en rond de ogen reageert er prima op, terwijl het snel glimmende voorhoofd een stuk matter blijft dan bij een crème voor de droge huid. Dit is een product waar veel dames blij mee gaan zijn! De verkoopprijs bedraagt 16,25 euro, de pompflacon is prettig zuinig in gebruik.