Beauty

Beauty Kitchen Inspire Me Body Soufflé

Beauty Kitchen Inspire Me Body Soufflé

In de winter heeft je huid wat verwennerij nodig. Omdat hij zo droog is, maar ook gewoon omdat… nou ja, omdat het winter is. Dat snappen ze bij Beauty Kitchen. Hun Inspire Me Body Soufflé helpt je de donkere dagen door.

Beauty Kitchen Inspire Me Body Soufflé

Een ‘body soufflé’, wat moeten we ons daarbij voorstellen? Denk aan een lekkere dikke crème, een crème die eruit ziet alsof hij gerezen is in de oven. Zacht en luxe, een echte verwennerij. Er zijn producten die je gebruikt omdat je weet dat ze effectief zijn, ook al zien ze er verder niet bijzonder uit. In het geval van deze soufflé vinden we effectiviteit niet eens zo belangrijk: alleen al voor het heerlijk luxe gevoel zouden we hem gebruiken.

Werkt echt!

De Beauty Kitchen Inspire Me Body Soufflé bewijst dat een knap koppie niet meteen staat voor ‘inhoudsloos’. Want naast geweldige looks, heeft dit potje toch een geweldige inhoud! Een mix van shea butter, grapefruit, citroengras en pure oliën als groene munt, venkel, basilicum en Abyssinian oil zorgen ervoor dat je winterhuid op en top verwend wordt. En je humeur trouwens ook, want al die frisse geuren maken je direct vrolijk en energiek. Dat je huid er ook nog eens steviger van schijnt te worden is mooi meegenomen.

Beauty Kitchen Inspire Me Body Soufflé

De producten van Beauty Kitchen, waaronder deze winterse aanwinst, zijn exclusief te koop bij Holland & Barrett. De Beauty Kitchen Inspire Me Body Soufflé kost €19,99.